فایلخونه،یه خونه پر از فایل...

مجموعه ای از هزاران فایل در همه رشته ها بصورت لیست شده و بر اساس طبقه بندی موضوعی

فایلخونه،یه خونه پر از فایل...

مجموعه ای از هزاران فایل در همه رشته ها بصورت لیست شده و بر اساس طبقه بندی موضوعی

فایلخونه،یه خونه پر از فایل...





طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه

مغز خود را ماساژ دهید

مغز خود را ماساژ دهید

 

 

 

 

 

 

 

مغز ما یکی از فعال ترین اعضای بدن است که تقریبا در تمام ساعات شبانه روز مشغول فعالیت است. استرس های روزانه و تصمیمهای کوچک و بزرگ مغز ما را خسته می کند و بازدهی آن را کاهش میدهد.

یکی از بهترین روش ها برای رفع خستگی مغز استفاده از امواج مغزی می باشد. موسیقی های تولید شده بر پایه امواج مغزی ، هنگام شنیده شدن مغز را  در حالت استراحت قرار میدهند و پس از اتمام شنیدن فایل صوتی کاملا احساس سرزندگی و نشاط می کنید. 

فایلی که در این بخش برای شما آماده شده است، شامل دو قطعه موسیقی امواج مغزی 20 و 30 دقیقه ای است که در معتبر ترین آزمایشگاه های مغز و اعصاب دنیا تولید شده است و با شنیدن هر یک میتوانید به سرعت خستگی ذهنی خود را برطرف نمایید.

نکته مهم در گوش کردن به این فایل های صوتی استفاده از هدفون های با کیفیت و قرار گرفتن در حالت استراحت به صورت نشسته یا درازکش می باشد.

در ادامه خلاصه ای از مبحث امواج مغزی جهت آگاهی شما ارائه میشود.

توضیح مختصری در مورد عملکرد انواع  امواج مغزی :

موج مغزی دلتا:

این موج مغزی، کند ترین موج مغزی انسان می باشد که تا به حال ثبت شده است. عموماً در نوزادان و کودکان خردسال دیده می شود و بالا بودن این موج مغزی در افراد بزرگسال عموما نشان دهنده مشکلات مغزی می باشد. در طی رشد ، تولید این موج کم شده و صرفاً در خواب تولید می شوند. در حالت آرامش بسیار عمیق و خواب های شفابخش و نیروبخش وجود دارند. همچنین عملکرد این  امواج مغزی  در فعالیت های ناخودآگاه اعضای بدن مانند هضم غذا و تنظیم ضربان قلب دیده می شود. تولید میزان مناسب از امواج دلتا به ما در داشتن یک حس خوب و سرحال شدن بعد از یک خواب کامل شبانه کمک می کند.

اگر فعالیت غیر نرمال این امواج وجود داشته باشد فرد دچار اختلال یادگیری یا مشکل در میزان هوشیاری می شود. ( مانند آسیب های مغزی )

میزان بیش از حد معمول : آسیب مغزی، مشکلات یادگیری، عدم توانایی در فکر کردن، بیش فعالی بسیار شدید

میزان کمتر از حد معمول : عدم توانایی در شاداب شدن بدن، خواب بد، عدم توانایی در بازسازی و آمادگی مغزی
میزان مناسب : سیستم ایمنی بدن ، بهبود طبیعی بدن ، خواب عمیق و انرژی دهنده

افزایش دهنده امواج دلتا : خواب ، داروهای آرام بخش

 

موج مغزی تتا :

این دامنه از موج در خیال بافی و خواب به وجود می آید. این موج مغزی باعث تجربه حالات احساسی عمیق و اولیه در ارتباط فرد می باشند. فعالیت بسیار زیاد امواج تتا افراد را به سمت افسردگی سوق می دهد و می تواند باعث تلقین پذیری آنها شود که می تواند بر پایه آرامش بسیار زیاد باشد و شرایطی مانند نیمه هیپنوتیزم را بوجود آورد . امواج تتا در زمینه های بهبود بینش،  خلاقیت و باعث احساس بیشتر طبیعت می شود. همچنین این موج مغزی عامل خواب هایی است که باعث شادابی و نیروبخشی در فرد می شود .موج مغزی تتا در فردی که ساعات کاری طولانی مدت دارد نمی تواند تولید شود و به طور کلی موج مفیدی است.

دامنه فرکانسی : 4 الی 8 هرتز ( آرام )

میزان بیشتر از حد معمول : بیش فعالی ( ADHD )، افسردگی، فعالیت بیش از حد ( Hyper Activity ) ، حرکات تکانشی، عدم توجه

میزان کمتر از حد معمول: اضطراب، حالات احساسی ضعیف، استرس

میزان مناسب: خلاقیت، ارتباطات عاطفی، آرامش، بینش و شعور

 

افزایش دهنده امواج تتا : داروهای کند کننده

از جمله مواردی که در نوروفیدبک برای بهبود توجه و تمرکز در کودکان بیش فعال | ADHD استفاده می شود پروتکل های نوروفیدبکی می باشد که موج تتا را کاهش می دهد و موج مغزی بتا را افزایش می دهد.

 

موج مغزی آلفا :

موج مغزی آلفا پلی بین تفکر هوشیارانه و تفکر غیر هوشیارانه ما می باشد. به عبارت دیگر موج مغزی آلفا دامنه فرکانسی بین امواج مغزی بتا و تتا می باشند. اگر ما دچار استرس شویم دچار " انسداد آلفا " شده ایم ، که شامل فعالیت شدید بتا و کاهش فعالیت آلفا می شود. الزاماً امواج بتا باعث جلوگیری از تولید آلفا می شود زیراما بسیار برانگیخته می شویم.

دامنه فرکانسی موج مغزی آلفا بین 8 الی 12 هرتز می باشد

میزان بیش از حد معمول : خیالبافی، عدم توانایی در تمرکز، آرامش بیش از حد نرمال و تا حدی بی خیالی

میزان کمتر از حد معمول : اضطراب، استرس زیاد، مشکل در خواب و بی خوابی، وسواس، 

میزان مناسب : آرامش ، توجه دیداری مناسب

افزایش دهنده موج مغزی آلفا : الکل، ماری جوآنا، داروهای آرام بخش، بعضی از داروهای ضد افسردگی

 

::: دریافت :::

 

 

 

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی